maandag

#097 > Versier je ramen!Vanavond begint het Sinterklaasjournaal weer! Spannende en gezellige tijd voor groot en klein, maar zeker met kleine kinderen in huis;-) Met deze stickers van URFENOGEL kun je de ramen of deuren gezellig maken, zodat Sinterklaas en zijn Pieten jouw huis zeker niet voorbij zullen gaan.

De stickervellen zijn A4 groot, je kunt ze in verschillende afbeeldingen kopen in de webshop. Eentje met Sint, eentje met Piet en eentje met Sint en Piet.
In elke verpakking zit een plakinstructie, zodat je heel makkelijk je stickers op het raam kunt plakken. Hieronder vind je ook nog wat foto's, zodat je ziet wat je moet doen. (Nog makkelijker;-)

Stap 1:
Neem een pasje en ga hiermee over het stickervel. Op het zwarte vinyl zit nog een extra doorzichtig transfer-plastic om de print makkelijker op de ramen te krijgen. Je zorgt er nu voor dat het zwarte vinyl goed blijft plakken op het transfer-plastic.

Stap 2:
Knip de figuren los van elkaar, zodat je je eigen compositie kunt maken!

Stap 3:
Transfer-vel met vinyl losmaken van de papieren drager.

Stap 4:
Plak de sticker op het raam.....


Stap 5:
En ga wederom met een pasje over de sticker heen. Nu zorg je ervoor dat het zwarte vinyl blijft plakken op het raam.

Stap 6:
Wacht een half uurtje, zodat de sticker zich goed kan hechten op de ondergrond en dan trek je voorzichtig het transferplastic er af! En klaar is Sint!!!

Geen opmerkingen: