over urfenogel

URFENOGEL is een webwinkel vol knuffels en illustraties, geboortekaarten, ansichtkaarten en posters, kralenhangers en muurstickers.

URFENOGEL wordt gerund door Cindy Terpsma, grafisch ontwerper en illustrator, afgestudeerd aan de Design Academy. Nadat zij een aantal jaar bij verschillende ontwerpbureaus had gewerkt werd het tijd voor wat anders en richtte zij haar eigen bedrijf op.

Cindy begon met het maken van knuffels en als eerste zagen URF Peerke en URF Keetje het levenslicht, die snel werden gevolgd door nog andere URF vriendjes en vriendinnetjes. Niet veel later werd OGEL toegevoegd aan de knuffelverzameling en zo ontstond de naam van Cindy's bedrijf: URFENOGEL!

Op dit moment voert het grafische en de papierwaren de boventoon in de webshop. Geboortekaarten, posters en ansichtkaarten vind je volop. Alle illustraties zijn zelf ontworpen, origineel en vrolijk. Grafische lijnen en mooie contrasten laten de heldere stijl zien van URFENOGEL. Voor wie wat speciaals zoekt maakt URFENOGEL ook graag iets op maat.

Het assortiment van URFENOGEL bevat ook producten voor grotere kinderen en volwassenen, zoals de quote-ansichtkaarten, kralenhangers, muurstickers en A4-prints voor de woon-, werk-, of slaapkamer. Er wordt vrijwel continue gewerkt aan uitbreiding van de collectie.