dinsdag

#096 > Herinneringen...

Op Instagram kwam ik een bericht tegen van Saal Digital met de vraag: Wie wil onze producten testen! Een fotoafdruk op een medium, zelf gekozen en in ruil daarvoor een review schrijven. Geen moeilijke opdracht lijkt me. Blij verrast was ik dan ook dat ik dan ook daadwerkelijk mocht gaan testen en met 50 euro op zak ben ik naar de site gegaan. 


Ik had gelijk al een foto in mijn hoofd, deze foto, wandelend door de duinen, op 50 meter van ons vakantiehuis in Northumberland, Engeland. We hadden een lange reis achter de rug, 's ochtends vroeg vertrokken, via Calais naar Londen en dan een lange weg naar boven, richting Schotland. En een uurtje voordat je daadwerkelijk Schotland zou bereiken, neem je de afslag naar rechts, richting de Noordzee kust! En wat voor een kust.... Northumberland is een fantastisch gebied, ruige natuur, schitterende stranden, magnifieke kastelen en cultuur, voor ieder wat wils! (je begrijpt dat we hier al twee keer zijn geweest en het zal zeker niet de laatste keer zijn;-) 

De site van Saal Digital werkt heel eenvoudig, je download de software en maakt je canvas precies zoals je het wilt hebben. Binnen 5 werkdagen had ik het canvas binnen, goed verpakt en mooi afgewerkt! Voor herhaling vatbaar, want wat een mooie kwaliteit.
foto: privegebruik, canvas: saal-digital.nl

Geen opmerkingen: